top of page

DIAGONAL ANTARES

RESIDENCIAL

PROMOTOR

SHAFTESBURY RE DIAGONAL 0, S.L.

EMPLAÇAMENT

Edifici amb 88 habitatges amb una ubicació privilegiada a primera línia de la costa de Barcelona, amb aparcament privat vigilat, trasters, gimnàs, sala de cinema, sala de ioga i piscina comunitària.
Els habitatges estan plenes de llum natural, gràcies als amplis finestrals que van de terra a sostre i que donen accés a terrasses privades amb vistes espectaculars. Els habitatges, curosament configurats, amb 1, 2, 3 i 4 dormitoris garanteixen una gran sensació d'espai, i les seves innovadores instal·lacions dotades amb domòtica faciliten la vida quotidiana.
De la planta 1 a la 21, tenim diferents tipologies d'habitatge, amb distribucions basades en espais oberts que permet la connexió fluïda entre el menjador, la cuina integrada i completament equipada que es fusiona a la perfecció amb l'àrea oberta de la sala d'estar , els dormitoris i les terrasses.
Situats en les plantes superiors, en els pisos 22 al 25, trobem 6 dúplex, cadascun configurat en dos pisos i amb entre 3 i 4 dormitoris, amb una barreja d'espais privats i zones diàfanes creen una àmplia distribució de l'espai, generant el millor entorn per socialitzar, relaxar-se i apreciar un enclavament únic.
A la planta 26, a 100 metres d'altura, els nostres àtics ocupen tota la planta de l'edifici, convertint-se en les residències més altes de Barcelona.
Amb excepcionals sostres de doble altura en tota la casa i els enormes finestrals que envolten la propietat. Els àtics són molt espaiosos i plens de llum natural, amb terrasses privades perfectes per gaudir de l'aire lliure i les vistes a la mar Mediterrània.

Avinguda Diagonal 0, Barcelona

PROGRAMA

Residencial plurifamiliar i aparcament

SUPERFÍCIE CONSTRUÏDA

29.190m2

INICI I FINALITZACIÓ

2018-2021

ESTAT

Acabat

bottom of page